Mindfulnesswandeling op dinsdag 13 juli

Thema: Verbinding

In samenwerking met Art of tea

Verbinding maakt het leven mooier

Voor mij is er geen mooier thema denkbaar dan 'Verbinding'. Het is één van mijn belangrijkste waarden in mijn werk. Een waarde die ervoor zorgt dat ik dingen doe waar ik me verbonden mee voel, die bij mij passen en goed voelen. Met de mensen waar ik graag mee werk en voor wie ik echt van toegevoegde waarde kan zijn.

Verbinding kom je op allerlei manieren tegen. Zo ook in deze mindfulness wandeling.

De verbinding met jezelf

Tijdens de wandeling ligt de focus op de verbinding met jezelf. Door de maatschappij waarin we leven en de eisen waaraan je van jezelf moet voldoen drijf je gemakkelijk van jezelf weg. Tijdens deze wandeling laat ik je ervaren hoe het is om je weer met jezelf te verbinden. Goed gronden hoort daar bij. Het vormt de basis van een gelukkig leven.

Durf je de uitdaging aan om een stuk blootvoets te lopen?

De verbinding met anderen

Inmiddels snakken we ernaar om ons opnieuw te verbinden met de mensen om ons heen. Dierbaren, vrienden en bekenden, maar ook onbekenden. Een vriendelijk gebaar, oprechte aandacht en liefdevolle woorden. Het zijn allemaal manieren om te zeggen: 'Ik zie jou'. Dat alleen kan al voldoende zijn.

Unieke theebeleving

Tijdens deze mindfulnesswandeling zorgt Brigitte van Schooten van Art of tea op geheel eigen wijze voor verbinding met een uniek theeritueel in de natuur. Tijdens deze bijzondere theebeleving worden al je zintuigen aangesproken, ervaar je de magische theerituelen die je volledig in het hier en nu brengen en genieten we samen van een heerlijk kopje thee.

De verbinding met de natuur

We wandelen in het prachtige landschapspark Moerenburg in Tilburg. De mooie natuur maakt het gemakkelijk om je ermee te verbinden en vormt een bron van inspiratie. Het leert je om te zijn. Met alles dat er is en ook met alles dat er is in jou.

Waar en hoe laat

We verzamelen vanaf 19.15 uur op de parkeerplaats van voetbalvereniging Were Di, Moerenburgseweg 6 in Tilburg. Uiterlijk om 19.30 uur vertrekken we. Neem een flesje water mee en trek goede wandelschoenen aan. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

Aanmelden

Jouw bijdrage voor deze wandeling bedraagt € 15,00. Bij aanmelding ontvang je een betaallink om de betaling te voldoen. Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of vul het contactformulier in. Let op: er is een maximum van 12 deelnemers.

Wij ontmoeten jou heel graag op 13 juli!

Geïnteresseerd in thema's als geluk, kwetsbaarheid, zelfliefde, leven volgens je waarden. Lees dan mijn blogs. Mijn laatste blog 'Geluk begint bij kwetsbaarheid' lees je hier.

Digitale workshop veerkrachtig hoogsensitief op de (online) werkvloer

In deze roerige, uitdagende tijden van thuiswerken, home-schooling, Zoomen, beperkte sociale contacten en negatieve berichten wordt onze veerkracht flink op de proef gesteld. Je kunt door alle uitdagingen gemakkelijk uit het veld geslagen worden of stressklachten ontwikkelen. Enerzijds ligt overprikkeling op de loer, terwijl je anderzijds ook onrust kunt ervaren door een gebrek aan prikkels en uitdaging in je werk en leven. Dat is helemaal niet erg, maar lukt het jou om daarna verder te gaan met datgene dat jouw aandacht werkelijk verdient en wat bijdraagt aan jouw werk- en levensgeluk? Vandaar deze workshop veerkrachtig hoogsensitief op de (online) werkvloer.

Lees verder

Workshop Ondernemen vanuit je hart op 24 september

Tijdens het eerste gedeelte van Corona, halverwege 2020, heb ik samen met Owen de Vries (MKB-adviseur en schrijver van het boek 'Ondernemers vlieger') een tweetal webinars over Zingeving en Waarden gegeven. De eerste live workshop op 2 oktober 2020 was een succes. Gelukkig konden we na lang geduld hebben op 18 juni jl. weer live met de workshop.

Nu is er een nieuwe datum! Voor 24 september 2021 kun je nog aanmelden als jij als (hoog) sensitieve ondernemer aan de slag wilt met jouw eigen waarde(n) en ondernemerschap.

Wanneer je een ondernemer bent met een sensitief karakter die veel en sterk voelt, dan heb je een enorm potentieel om succesvol te ondernemen. Je bent goed in staat om de klantbehoefte te begrijpen en intuïtief in te schatten hoe je hier met jouw dienstverlening optimaal bij aan kunt sluiten. Geweldig voor de klant en een absolute USP. Maar wat is goed voor jou? Hoe onderneem je vanuit je hart 💙op een manier die bij je past? Zodat je klanten en opdrachten aantrekt waar jij blij van wordt, die jou energie geven, inspireren en het gevoel geven dat je echt iets toevoegt.

Lees verder

Herfstwandeling op zondag 11 oktober

Thema: loslaten

Tijdens de herfst verkleuren de bladeren aan de bomen. Dat levert een prachtig kleurenspel op. Zeker als de zon zich laat zien. Daarna laten de bomen hun bladeren vallen. De spirituele betekenis van de herfst voor ons kun je samenvatten als het loslaten van datgene wat wij niet meer nodig hebben of ons tegenhoudt. Als je meegaat in de cyclus van de seizoenen dan is het de tijd van rust, bezinning en naar binnen keren. Reflectie op hetgeen zich de seizoenen daarvoor heeft afgespeeld en wat het wel dan niet heeft gebracht.

Lees verder

Zomeravondwandeling op 20 augustus

Thema: Zelfliefde

Mindful wandelen met compassie

Tijdens deze lichte en luchtige mindfulness wandeling, staan zachtheid en mildheid centraal. We wandelen vanuit een mindful houding en beoefenen een aantal vormen van loopmeditatie. Afgewisseld met mooie oefeningen waar ik de natuur bij betrek. Hierdoor maak je (weer) contact met je lichaam en met het hier en nu.  Daarnaast is het beoefenen van mindfulness een gebaar van zelfliefde. Door gerichte aandacht te geven aan het hier en nu, zonder te oordelen, leer je met aandacht en compassie te leven vanuit je hart. We zoeken de stilte in onszelf op en tegelijkertijd is er ruimte voor plezier en het delen van ervaringen.

Lees verder

Zomeravondwandeling op 9 juli 2020

Thema: Zelfliefde

Mindful wandelen met compassie

Tijdens deze lichte en luchtige zomeravondwandeling, staan zachtheid en mildheid centraal. We wandelen vanuit een mindful houding en beoefenen een aantal vormen van loopmeditatie. Afgewisseld met mooie oefeningen waar ik de natuur bij betrek. Hierdoor maak je (weer) contact met je lichaam en met het hier en nu.  Daarnaast is het beoefenen van mindfulness een gebaar van zelfliefde. Door gerichte aandacht te geven aan het hier en nu, zonder te oordelen, leer je met aandacht en compassie te leven vanuit je hart. We zoeken de stilte in onszelf op en tegelijkertijd is er ruimte voor plezier en het delen van ervaringen.

Lees verder

HSP op de (online) werkvloer

Een kleine boost voor je zelfvertrouwen en meer impact op de werkvloer!

In de week van 15 t/m 21 juni is het de week van de HSP. Deze week wordt georganiseerd om meer bekendheid te geven aan HSP en misverstanden hierover waar nodig bij te stellen of te voorkomen. Door een week van de HSP te organiseren vergroten we de waardering en (h)erkenning van HSP en dragen we eraan bij dat ze hun talenten beter weten in te zetten, want HSP hebben de maatschappij veel te bieden. Kijk op www.weekvandehsp.nl voor alle (vooral online) activiteiten in deze week.

Lees verder

Gelukswandeling in Boswachterij Dorst op zondag 8 maart

Tijdens deze Mindfulnesswandeling in de mooie omgeving van Boswachterij Dorst gaan we op zoek naar geluk. Klein geluk en groot geluk. In jezelf of buiten jou. Uitgangspunt is dat je contact maakt met het hier en nu en met je hart. Met volledige aandacht voor alles dat zich aandient. We delen onze gelukservaringen en creëren samen nieuwe geluksmomentjes.

Lees verder

Gelukswandeling in Boswachterij Dorst op 24 januari

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Misschien heb je goede voornemens gemaakt of besloten dat je het dit jaar helemaal anders gaat doen. In plaats van (te) hoge doelen stellen die je toch niet gaat halen, is het zinvoller om bewust te worden van alles wat jou in het afgelopen jaar geluk heeft gebracht of een geluksgevoel heeft gegeven. Die dingen die je dit jaar zeker weer wilt doen en ervaren. Datgene wat betekenis geeft aan jouw leven.

Lees verder

category.php