Workshop Ondernemen vanuit je hart op 12 maart

Vanwege de verlengde lockdown is de workshop van 22 januari verzet naar 12 maart

Tijdens het eerste gedeelte van Corona heb ik samen met Owen de Vries (MKB-adviseur en schrijver van het boek 'Ondernemers vlieger') een tweetal webinars over Zingeving en Waarden gegeven. De eerste live workshop op 2 oktober 2020 was een succes en daarom is er op 12 ,maart 2021 weer een workshop. Hieronder tref je informatie aan over de workshop en de ervaringen van vorige deelnemers.

Wanneer je een ondernemer bent met een sensitief karakter die veel en sterk voelt, dan heb je een enorm potentieel om succesvol te ondernemen. Je bent goed in staat om de klantbehoefte te begrijpen en intuĂŻtief in te schatten hoe je hier met jouw dienstverlening optimaal bij aan kunt sluiten. Geweldig voor de klant en een absolute USP. Maar wat is goed voor jou? Hoe onderneem je vanuit je hart đź’™op een manier die bij je past? Zodat je klanten en opdrachten aantrekt waar jij blij van wordt, die jou energie geven, inspireren en het gevoel geven dat je echt iets toevoegt.

Lees verder

Herfstwandeling op zondag 11 oktober

Thema: loslaten

Tijdens de herfst verkleuren de bladeren aan de bomen. Dat levert een prachtig kleurenspel op. Zeker als de zon zich laat zien. Daarna laten de bomen hun bladeren vallen. De spirituele betekenis van de herfst voor ons kun je samenvatten als het loslaten van datgene wat wij niet meer nodig hebben of ons tegenhoudt. Als je meegaat in de cyclus van de seizoenen dan is het de tijd van rust, bezinning en naar binnen keren. Reflectie op hetgeen zich de seizoenen daarvoor heeft afgespeeld en wat het wel dan niet heeft gebracht.

Lees verder

Zomeravondwandeling op 20 augustus

Thema: Zelfliefde

Mindful wandelen met compassie

Tijdens deze lichte en luchtige mindfulness wandeling, staan zachtheid en mildheid centraal. We wandelen vanuit een mindful houding en beoefenen een aantal vormen van loopmeditatie. Afgewisseld met mooie oefeningen waar ik de natuur bij betrek. Hierdoor maak je (weer) contact met je lichaam en met het hier en nu.  Daarnaast is het beoefenen van mindfulness een gebaar van zelfliefde. Door gerichte aandacht te geven aan het hier en nu, zonder te oordelen, leer je met aandacht en compassie te leven vanuit je hart. We zoeken de stilte in onszelf op en tegelijkertijd is er ruimte voor plezier en het delen van ervaringen.

Lees verder

Zomeravondwandeling op 9 juli 2020

Thema: Zelfliefde

Mindful wandelen met compassie

Tijdens deze lichte en luchtige zomeravondwandeling, staan zachtheid en mildheid centraal. We wandelen vanuit een mindful houding en beoefenen een aantal vormen van loopmeditatie. Afgewisseld met mooie oefeningen waar ik de natuur bij betrek. Hierdoor maak je (weer) contact met je lichaam en met het hier en nu.  Daarnaast is het beoefenen van mindfulness een gebaar van zelfliefde. Door gerichte aandacht te geven aan het hier en nu, zonder te oordelen, leer je met aandacht en compassie te leven vanuit je hart. We zoeken de stilte in onszelf op en tegelijkertijd is er ruimte voor plezier en het delen van ervaringen.

Lees verder

HSP op de (online) werkvloer

Een kleine boost voor je zelfvertrouwen en meer impact op de werkvloer!

In de week van 15 t/m 21 juni is het de week van de HSP. Deze week wordt georganiseerd om meer bekendheid te geven aan HSP en misverstanden hierover waar nodig bij te stellen of te voorkomen. Door een week van de HSP te organiseren vergroten we de waardering en (h)erkenning van HSP en dragen we eraan bij dat ze hun talenten beter weten in te zetten, want HSP hebben de maatschappij veel te bieden. Kijk op www.weekvandehsp.nl voor alle (vooral online) activiteiten in deze week.

Lees verder

Gelukswandeling in Boswachterij Dorst op zondag 8 maart

Tijdens deze Mindfulnesswandeling in de mooie omgeving van Boswachterij Dorst gaan we op zoek naar geluk. Klein geluk en groot geluk. In jezelf of buiten jou. Uitgangspunt is dat je contact maakt met het hier en nu en met je hart. Met volledige aandacht voor alles dat zich aandient. We delen onze gelukservaringen en creëren samen nieuwe geluksmomentjes.

Lees verder

Gelukswandeling in Boswachterij Dorst op 24 januari

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Misschien heb je goede voornemens gemaakt of besloten dat je het dit jaar helemaal anders gaat doen. In plaats van (te) hoge doelen stellen die je toch niet gaat halen, is het zinvoller om bewust te worden van alles wat jou in het afgelopen jaar geluk heeft gebracht of een geluksgevoel heeft gegeven. Die dingen die je dit jaar zeker weer wilt doen en ervaren. Datgene wat betekenis geeft aan jouw leven.

Lees verder

Gelukswandeling in Moerenburg op 27 oktober

De dagen worden korter en ten tijde van deze wandeling is net de dag ervoor de klok een uur terug gezet. Dan kunnen we wel weer wat extra positiviteit en lichtheid gebruiken. Tijdens deze Gelukswandeling in het prachtige Moerenburg gaan we op zoek naar Geluk. Klein geluk en groot geluk. Geluk in jezelf of buiten jou.

Wat maakt jou eigenlijk gelukkig? Een verre reis, lekker eten, mooie momenten met je gezin, de natuur of heel iets anders. Het gaat om datgene wat jou plezier en voldoening geeft.

 

Lees verder

Mindfulnesswandeling ‘Ruimte innemen’ op 13 september

Het thema van deze wandeling is: 'Ruimte innemen' en is speciaal bedoeld voor de hoogsensitieve professional.

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je jezelf klein maakt om maar niet op te vallen? Dat je jezelf minder belangrijk maakt dan anderen. Dit terwijl je ergens diep van binnen wel weet dat je van betekenis kunt zijn en een goede kijk op zaken hebt. Toch kost het moeite om helemaal te gaan staan voor wie jij bent. Je twijfelt aan jezelf en hebt daardoor niet de impact op je werk die je graag zou hebben.

Lees verder

Mindfulness wandeling ‘Leven met liefdevolle aandacht’ op zondag 26 mei

Op zondag 26 mei staat er weer een Mindfulness wandeling op het programma. Heerlijk loskomen van de dagelijkse beslommeringen en even tijd voor jezelf nemen. Ervaar hoe je de chaos in je hoofd los kunt laten met behulp van wandelen en de natuur. Centraal staan liefde & compassie. Samen maken we er een heerlijk ontspannen ochtend van!

'Wandelen is de haast uit je hoofd halen

en kijken wat er overblijft'

Lees verder

category.php