Zomeravondwandeling op 20 augustus

Thema: Zelfliefde

Mindful wandelen met compassie

Tijdens deze lichte en luchtige mindfulness wandeling, staan zachtheid en mildheid centraal. We wandelen vanuit een mindful houding en beoefenen een aantal vormen van loopmeditatie. Afgewisseld met mooie oefeningen waar ik de natuur bij betrek. Hierdoor maak je (weer) contact met je lichaam en met het hier en nu.  Daarnaast is het beoefenen van mindfulness een gebaar van zelfliefde. Door gerichte aandacht te geven aan het hier en nu, zonder te oordelen, leer je met aandacht en compassie te leven vanuit je hart. We zoeken de stilte in onszelf op en tegelijkertijd is er ruimte voor plezier en het delen van ervaringen.

Unieke theebeleving

Tijdens de wandeling is er een pauze die verzorgd wordt door Brigitte van Schooten van Art of tea (www.artoftea.nl). Brigitte weet alles van thee en zal zorgen voor een ware theebeleving. Uiteraard serveert zij er ook iets lekkers bij. Dit gecombineerd met uitzicht op de prachtige omgeving van Boswachterij Dorst, zorgt voor een moment om met al je zintuigen van te genieten.

Waar en hoe laat

We verzamelen vanaf 18.45 uur op de parkeerplaats bij Beum, Wethouder van Dijklaan 19 in Dorst. Uiterlijk om 19.00 uur vertrekken we. Neem een flesje water mee en trek goede wandelschoenen aan. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

Jouw bijdrage

Jouw bijdrage voor deze wandeling bedraagt € 15,00. Bij aanmelding ontvang je een betaallink om de betaling te voldoen. Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of vul het contactformulier in. Let op: er is een maximum van 10 deelnemers.

RIVM richtlijnen

Uiteraard gelden ook voor deze wandeling de RIVM-richtlijnen. Houdt 1,5m afstand van elkaar en respecteer elkaars ruimte. Dan kunnen we allemaal ontspannen wandelen. Er is genoeg ruimte in het bos.

Ik kijk ernaar uit je op 20 augustus te begroeten!

Heb je vragen of wil jij je aanmelden voor deze heerlijke, zomerse wandeling? Neem dan contact op.

Geïnteresseerd in thema’s als geluk, kwetsbaarheid, zelfliefde, leven volgens je waarden. Lees dan mijn blogs. Mijn laatste blog ‘Geluk begint bij kwetsbaarheid’ lees je hier.

single.php