Mindfulnesswandeling op zaterdag 2 juli 2022

Samen genieten van de start van de dag!

Deze wandeling is een samenwerking met Art of tea.

Een heerlijke vroege ochtendwandeling, waarin liefde, verbinding en zelfcompassie centraal staan.

Uiteraard horen daar mindfulnessoefeningen en loopmeditatie bij waardoor je weer bij jezelf en in verbinding met je hart komt. De prachtige, rustgevende omgeving draagt bij aan het gevoel van ontspanning en rust. Een mooie manier om te ‘landen’ en jezelf weer op te laden. Met daarna nog een hele dag voor je om voluit te beleven.

Groei, geniet en geef.

Lach, laat gaan en leef.

Straal met je aanwezigheid

en blijf altijd jezelf ……ALTIJD.

Sef – Quotes

Tijdens de mindfulnesswandeling ligt de focus op de verbinding met jezelf. Door de maatschappij waarin we leven en de eisen waaraan je van jezelf moet voldoen drijf je gemakkelijk van jezelf weg. Tijdens deze wandeling laat ik je ervaren hoe het is om je weer met jezelf te verbinden. Goed gronden hoort daar bij. Het vormt de basis van een gelukkig leven.

Theeritueel

Een hele mooie bonus tijdens de wandeling is het theeritueel verzorgd door Brigitte van Schooten van Artoftea. Brigitte weet alles van thee en zal zorgen voor een ware theebeleving, afgestemd op het thema van de wandeling. Uiteraard serveert zij er ook iets lekkers bij. Dit gecombineerd met uitzicht op de prachtige omgeving van Huis ter Heide, zorgt voor een moment om met al je zintuigen van te genieten.

Waar en hoe laat

We verzamelen vanaf 7.45 uur op de parkeerplaats bij Auberge De Moerse Hoeve (adres: Heibloemstraat 12, De Moer). Om 08.00 uur vertrekken we. Neem een flesje water mee en trek goede wandelschoenen aan. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

Jouw bijdrage

Jouw bijdrage voor deze wandeling bedraagt € 17,50. Bij aanmelding ontvang je een betaallink om de betaling te voldoen.

Aanmelden

Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of vul het contactformulier in. Let op: er is een maximum van 10 deelnemers.

Wij kijken er met veel plezier naar uit om je 2 juli te ontmoeten!

Geïnteresseerd in thema’s als geluk, kwetsbaarheid, zelfliefde, leven volgens je waarden. Lees dan mijn blogs. Mijn blog ‘Geluk begint bij kwetsbaarheid’ lees je hier.

single.php