Herfstwandeling op zondag 11 oktober

Thema: loslaten

Tijdens de herfst verkleuren de bladeren aan de bomen. Dat levert een prachtig kleurenspel op. Zeker als de zon zich laat zien. Daarna laten de bomen hun bladeren vallen. De spirituele betekenis van de herfst voor ons kun je samenvatten als het loslaten van datgene wat wij niet meer nodig hebben of ons tegenhoudt. Als je meegaat in de cyclus van de seizoenen dan is het de tijd van rust, bezinning en naar binnen keren. Reflectie op hetgeen zich de seizoenen daarvoor heeft afgespeeld en wat het wel dan niet heeft gebracht.

Deze herfstwandeling op de prachtige Regte Heide ondersteunt het proces van naar binnen keren en loslaten. We wandelen vanuit een mindful houding en beoefenen een aantal vormen van loopmeditatie. Afgewisseld met mooie, sensitieve oefeningen waar ik de natuur bij betrek. Door bewust al je zintuigen te gebruiken, ben je met je aandacht volledig in het hier en nu en doorbreek je het automatische proces van je denken. Door (weer) contact te maken met je lichaam voel je beter en zuiverder wat je nodig hebt en wat jou niet meer dient.  We zoeken de stilte in onszelf op, reflecteren op wat is geweest en wat we los willen laten.

Waar en wanneer

We verzamelen vanaf 10.15 uur op de parkeerplaats aan de Rielsedijk, Brakelsepad in Goirle. Uiterlijk om 10.30 uur vertrekken we. Neem een flesje water mee en trek goede wandelschoenen aan. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

De Regte Heide

Jouw bijdrage

Jouw bijdrage voor deze wandeling bedraagt € 10,00. Bij aanmelding ontvang je een betaallink om de betaling te voldoen. Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of vul het contactformulier in. Let op: er is een maximum van 12 deelnemers.

RIVM-richtlijnen

Uiteraard gelden ook voor deze wandeling de RIVM-richtlijnen. Houdt 1,5m afstand van elkaar en respecteer elkaars ruimte. Dan kunnen we allemaal ontspannen wandelen. Er is genoeg ruimte in het bos.

single.php