Iedereen is uniek en de moeite waard

Ik geloof dat iedereen uniek is en dat wanneer je volledig gaat staan voor wie jij bent, je mogelijkheden ongekend zijn. Helaas ontmoet ik nog te veel mooie mensen die leven vanuit onzekerheid en de verwachtingen van anderen; mensen die het enorm waard zijn en met hun gevoelige karaktertrekken de wereld een stukje mooier kunnen maken. Vaak laten zij zich leiden door de ‘automatische piloot’ en een mentaliteit van ‘nooit goed genoeg’. Hierdoor is het leven in het hier en nu geen optie en verzanden mensen in piekergedachten of doemscenario’s (om maar niet te hoeven voelen). Een leven van doen, doen, doen, waarbij er onvoldoende rust en tijd voor zichzelf wordt ingebouwd om na te gaan of zij echt naar hun waarden leven. Men raakt steeds verder verwijderd van het eigen gevoel en wat werkelijk goed voelt.

Flexibel mee bewegen met het leven

Vandaar dat ik ernaar streef om (hoogsensitieve) professionals te begeleiden om het beste uit zichzelf te halen, te leren om afstand te nemen van belemmerende gedachten en gevoelens en flexibel mee te bewegen met de golven van het leven. Om op die manier een waardevol leven te leiden voor zichzelf en betekenisvolle mensen en doelen om zich heen.

Leven vanuit zelfvertrouwen en innerlijke kracht

Uiteindelijk is er moed voor nodig om te leven en werken op een manier die bij jou past. Wanneer je er zelf niet helemaal in slaagt om richting te geven aan je leven of loopbaan, ondersteun ik jou daar graag bij. Iedere persoon is uniek en mijn begeleiding is daarom altijd maatwerk. Ik zet mijn intuïtie en mijn ruime ervaring als psycholoog en HSP-begeleider in om jou te laten ervaren hoe je vanuit zelfvertrouwen en innerlijke kracht kunt leven.

‘Shine like the whole universe is yours’

page.php