Mindfulnesswandeling voor HSP-ers op vrijdag 16 juni 2023

Een heerlijke afsluiting van je (werk)week samen met andere hoogsensitieve mensen, waarin ontprikkelen, bij jezelf blijven, verbinding en zelfcompassie centraal staan.

Samen wandelen we de mooie natuur van Huis ter Heide in. Deze gaan we optimaal beleven door bewust onze zintuigen te gebruiken en in het hier en nu met volle aandacht te genieten van alles dat zich aandient. Daarnaast kun je het effect van (mindfulness)oefeningen en loopmeditatie ervaren, waardoor je weer bij jezelf en in verbinding met je hart komt. Tegelijkertijd is er voldoende ruimte voor uitwisseling van ervaringen. De prachtige, rustgevende omgeving draagt bij aan een gevoel van ontspanning en rust. Een mooie manier om te ‘landen’ en jezelf weer op te laden. Met daarna nog een heel weekend voor je om voluit te beleven.

Theeritueel

Een hele mooie bonus tijdens de wandeling is het theeritueel verzorgd door Brigitte van Schooten van Artoftea. Brigitte weet alles van thee en zal zorgen voor een ware theebeleving, afgestemd op het thema van de wandeling. Uiteraard serveert zij er ook iets lekkers bij. Dit gecombineerd met uitzicht op de prachtige omgeving van Huis ter Heide, zorgt voor een moment om met al je zintuigen van te genieten.

Waar en hoe laat

We verzamelen vanaf 13.45 uur op de parkeerplaats bij Auberge De Moerse Hoeve (adres: Heibloemstraat 12, De Moer). Om 14.00 uur vertrekken we. Neem een flesje water mee en trek goede wandelschoenen aan. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Na afloop van de wandeling is er ruimte om na te praten onder het genot van een drankje.

Jouw bijdrage

Jouw bijdrage voor deze wandeling bedraagt € 32,50 (inclusief thee en lekkers tijdens de wandeling en 1 consumptie (koffie/thee/fris) na afloop van de wandeling). Bij aanmelding ontvang je een betaallink om de betaling te voldoen.

Wandel je mee dan is dit wat je kunt verwachten:

  • Je leert over hoogsensitiviteit en hoe je jouw prikkelgevoeligheid kunt managen;
  • Hoe je zelf bepaalt waar je jouw aandacht op richt, aandacht is uiteindelijk energie en die wil je aan de juiste dingen besteden;
  • Je wordt bewust van je eigen ‘piekerfabriek’ en hoe je die beter kunt managen;
  • Je ervaart de natuur in al zijn facetten intens;
  • Een herstelmoment aan het einde van de week zodat je weer opgeladen het weekend ingaat;
  • Bijzondere thee opgieting op chinese wijze en het effect van mindful drinken;
  • Uitwisseling van ervaringen tussen mensen die jou begrijpen;
  • Gewoon een fijne middag helemaal voor jezelf in de natuur! Een cadeautje!

Aanmelden

Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of vul het contactformulier in. Let op: er is een maximum van 12 deelnemers.

single.php