Webinar HSP & werken in teamverband op 14 juni

Tijdens de week van de HSP van 13 t/m 19 juni 2022 verzorg ik net als vorig jaar een webinar in het thema ‘HSP & werken in teamverband’. Schrijf alvast 14 juni in je agenda! Ik start om 19.30 uur.

Onderdeel uitmaken van een team

Als je hoogsensitieve kenmerken hebt die je gevoelig maken voor zaken zoals sfeer, prikkels, drukte, de verwachtingen van anderen en werkdruk hoe blijf je dan overeind in een team? Hoe zorg je ervoor dat je voldoende energie behoudt om plezier en voldoening uit je werk te halen, terwijl je moet dealen met alle uitdagingen van het werken in teamverband?

Met je sociale inslag kan het heel fijn zijn om nauw met collega’s samen te werken. Daarnaast kun je door jouw goed ontwikkelde inlevingsvermogen, opmerkzaamheid en vermogen om niet alledaagse verbanden te leggen een waardevolle bijdrage leveren aan de sfeer, de verbinding, de creatiekracht en het resultaat van het team. Maar wat als het in het team niet lekker loopt? Als je te maken krijgt met onuitgesproken conflicten, achterkamertjespolitiek of geroddel. Of onrealistische verwachtingen van jou door je collega(‘s). Hoe deal je daarmee?

Wat kun je verwachten

In dit webinar neem ik je mee in de dynamiek van de groep en wat deze met jou als hoogsensitieve medewerker doet. Je krijgt inzichten in het effect van de vele prikkels op het werk op jouw gemoedstoestand. Uiteraard reik ik je ook tips aan om:

  • Beter bij jezelf te blijven;
  • Overprikkeling te verminderen;
  • Jouw energie te bewaken;
  • Te dealen met lastige (dominante, veeleisende of gewoonweg niet zo’n aardige) collega’s;
  • Meer regie te pakken over wat er met jou in relatie tot groepsprocessen gebeurt;
  • Ervoor te zorgen dat je begrepen wordt.

Wat levert het op

Na dit webinar ben je bewuster van het effect van groepsprocessen op jouw functioneren. Je ontdekt waar je wel en geen invloed op hebt en wat wel en niet de moeite waard is om energie in te steken. Je hebt een beter beeld van jouw natuurlijke voorkeurspositie in een groep en wat dit voor effect heeft op het gedrag van anderen. Bovenal heb je na dit webinar meer inzicht in hoe jij jezelf kunt blijven en tegelijkertijd met plezier, energie en voldoening kunt werken.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar op dinsdag 14 juni doe je door het contactformulier in te vullen en jouw interesse voor het webinar HSP & werken in teamverband kenbaar te maken. Ik werk met groepen van max. 25 personen, zodat er voldoende ruimte is om vragen te stellen en interactie op gang te brengen.

Deelname is gratis!

single.php