Mindfulnesswandeling op dinsdag 13 juli

Thema: Verbinding

In samenwerking met Art of tea

Verbinding maakt het leven mooier

Voor mij is er geen mooier thema denkbaar dan ‘Verbinding’. Het is één van mijn belangrijkste waarden in mijn werk. Een waarde die ervoor zorgt dat ik dingen doe waar ik me verbonden mee voel, die bij mij passen en goed voelen. Met de mensen waar ik graag mee werk en voor wie ik echt van toegevoegde waarde kan zijn.

Verbinding kom je op allerlei manieren tegen. Zo ook in deze mindfulness wandeling.

De verbinding met jezelf

Tijdens de wandeling ligt de focus op de verbinding met jezelf. Door de maatschappij waarin we leven en de eisen waaraan je van jezelf moet voldoen drijf je gemakkelijk van jezelf weg. Tijdens deze wandeling laat ik je ervaren hoe het is om je weer met jezelf te verbinden. Goed gronden hoort daar bij. Het vormt de basis van een gelukkig leven.

Durf je de uitdaging aan om een stuk blootvoets te lopen?

De verbinding met anderen

Inmiddels snakken we ernaar om ons opnieuw te verbinden met de mensen om ons heen. Dierbaren, vrienden en bekenden, maar ook onbekenden. Een vriendelijk gebaar, oprechte aandacht en liefdevolle woorden. Het zijn allemaal manieren om te zeggen: ‘Ik zie jou’. Dat alleen kan al voldoende zijn.

Unieke theebeleving

Tijdens deze mindfulnesswandeling zorgt Brigitte van Schooten van Art of tea op geheel eigen wijze voor verbinding met een uniek theeritueel in de natuur. Tijdens deze bijzondere theebeleving worden al je zintuigen aangesproken, ervaar je de magische theerituelen die je volledig in het hier en nu brengen en genieten we samen van een heerlijk kopje thee.

De verbinding met de natuur

We wandelen in het prachtige landschapspark Moerenburg in Tilburg. De mooie natuur maakt het gemakkelijk om je ermee te verbinden en vormt een bron van inspiratie. Het leert je om te zijn. Met alles dat er is en ook met alles dat er is in jou.

Waar en hoe laat

We verzamelen vanaf 19.15 uur op de parkeerplaats van voetbalvereniging Were Di, Moerenburgseweg 6 in Tilburg. Uiterlijk om 19.30 uur vertrekken we. Neem een flesje water mee en trek goede wandelschoenen aan. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

Aanmelden

Jouw bijdrage voor deze wandeling bedraagt € 15,00. Bij aanmelding ontvang je een betaallink om de betaling te voldoen. Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of vul het contactformulier in. Let op: er is een maximum van 12 deelnemers.

Wij ontmoeten jou heel graag op 13 juli!

Geïnteresseerd in thema’s als geluk, kwetsbaarheid, zelfliefde, leven volgens je waarden. Lees dan mijn blogs. Mijn laatste blog ‘Geluk begint bij kwetsbaarheid’ lees je hier.

single.php