Mindfulnesswandeling op zondag 20 maart

Thema: Opruimen in je hoofd en ruimte geven aan je verlangens

Zo aan het begin van het nieuwe jaar, waarin we naast het toch wat sombere seizoen ook nog steeds te maken hebben met beperkingen, heb ik wel behoefte aan een mooi vooruitzicht. Wat is dan fijner dan te mijmeren over een lentewandeling. Lente, de tijd dat het zonnetje zich weer steeds vaker laat zien, de temperatuur stijgt en de knoppen van de bomen zich veelbelovend aan de buitenwereld tonen, klaar om te ontluiken. Voor ons mensen een tijd om oude ballast af te werpen, ons klaar te maken voor nieuwe avonturen en uit onze schulp te kruipen.

Vandaar dat het mij heerlijk lijkt om op zondag 20 maart, de start van de lente (!), het nieuwe seizoen te vieren. Samen met jou! Dit doen we tijdens een fijne mindfulnesswandeling in Boswachterij Dorst. De wandeling staat in het teken van opruimen in je hoofd en ruimte geven aan je verlangens. Uiteraard horen daar mindfulnessoefeningen bij die je weer bij jezelf en in verbinding met je hart brengen. Want als het lenteseizoen iets is, dan is het wel het seizoen van ontluikende liefde. Liefde voor jezelf, voor je dierbaren, voor de natuur en de wereld.

Bonus: theeritueel verzorgd door Artoftea

Een hele mooie bonus tijdens de wandeling is het theeritueel verzorgd door Brigitte van Schooten van Artoftea. Brigitte weet alles van thee en zal zorgen voor een ware theebeleving, afgestemd op het nieuwe seizoen. Uiteraard serveert zij er ook iets lekkers bij. Dit gecombineerd met uitzicht op de prachtige omgeving van Boswachterij Dorst, zorgt voor een moment om met al je zintuigen van te genieten

Waar en wanneer

We verzamelen vanaf 10.15 uur op de parkeerplaats bij Bos & Co (adres: Vijf Eikenweg 56 Oosterhout). Uiterlijk om 10.30 uur vertrekken we. Neem een flesje water mee en trek goede wandelschoenen aan. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

Jouw bijdrage

Jouw bijdrage voor deze wandeling bedraagt € 17,50. Bij aanmelding ontvang je een betaallink om de betaling te voldoen.

Aanmelden

Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of vul het contactformulier in. Let op: er is een maximum van 10 deelnemers.

Ik kijk ernaar uit je op 20 maart te begroeten en samen de lente in te luiden!

Geïnteresseerd in thema’s als geluk, kwetsbaarheid, zelfliefde, leven volgens je waarden. Lees dan mijn blogs. Mijn laatste blog ‘Een Arbeid- en Organisatiepsycholoog die gespecialiseerd is in HSP?’ lees je hier.

Begeleiding nodig die persoonlijk en diepgaand is en waar je jouw vraagstukken in het leven écht aankijkt? Dan is de online groepstraining op basis van ACT misschien iets voor jou. Of neem contact op voor individuele begeleiding op maat.

single.php