Training ‘Effectief sensitief’ voor hoogsensitieve professionals

Houd jij jezelf klein? Twijfel je steeds of je het wel goed doet? Maak je je druk om wat anderen ervan zullen vinden? Ben je altijd bezig met de behoeften van anderen en zet jij jezelf op de laatste plaats? En dat terwijl je hoogopgeleid bent, veel in je mars hebt, maar ook hoogsensitief bent.

Waarom lukt het niet om je sensitieve talent optimaal te benutten?

Je zou zo graag meer uit willen gaan van je eigen kracht, zodat je meer impact hebt. Je wilt kunnen vertrouwen op je eigen kennis en kunde en de invloed van anderen verminderen. Je wilt leren overeind te blijven wanneer je te maken hebt met dominante mensen of autoriteit. Je wilt meer in het hier en nu leven, gedachten en lastige gevoelens loslaten, waardoor je meer tot rust komt en meer energie over houdt voor zaken die je echt belangrijk vindt, zoals je gezin en je sociale leven.

Stel je voor dat je tot geweldige prestaties komt, gewoon, door te zijn wie je bent. Met het hele pakket van jouw karaktereigenschappen, waar je sensitiviteit er één van is. Niet zomaar één. Eentje die het verschil kan maken!

Juist met jouw goed ontwikkelde emotionele radar en je vermogen om ware verbinding te maken met mensen, onderscheid jij je van anderen en kun je als professional bijzondere resultaten boeken. Door je af te stemmen op anderen doorzie jij snel wat er aan de hand is. Hierdoor creëer je commitment bij collega’s en medewerkers en draag je bij aan een constructieve samenwerking. Door je kwetsbaar op te stellen in je functie of in een gesprek met een collega, zal jouw collega zich ook sneller openstellen en zal een gesprek soepeler verlopen met een gezamenlijk resultaat.

Voor wie?

Ik heb deze training ontwikkeld voor hoogopgeleide, hooggevoelige professionals (HSP-ers) die ‘struggelen’ om hun plek te pakken en zich gezien te voelen. Ik wil je met deze training inspireren, bewust maken en in beweging zetten, zodat jij jouw sensitief talent optimaal benut, zonder dat dit ten koste van jezelf gaat.

 

Zo maken we samen de wereld een beetje mooier!

 

In deze training komen onder andere de volgende thema’s aan bod:

 

• Leven en werken vanuit jouw kernwaarden
• Meer voelen, minder denken/piekeren
• Leven in het moment
• Gedachten en gevoelens de ruimte geven
• Loslaten van belemmerende overtuigingen en de verwachtingen van anderen
• Het creëren van ruimte in de werkcontext om op te laden en waar mogelijk prikkels te vermijden
• Omgaan met je hooggevoeligheid, in verbinding met jezelf en zonder onnodig energie te verliezen
• Steviger positie innemen, uitgaande van je eigen kracht
• (Persoonlijk) leiderschap
• Het bewaken van je eigen ruimte, je grenzen
• Omgaan met lastige gevoelens

Wat ga je leren?

Tijdens deze training werk je (grotendeels) in groepsverband aan het identificeren en loskomen van belemmerende gedachten. Je ontdekt wat echt van waarde voor je is en hoe je keuzes maakt die impact hebben en goed voelen. Je herstelt en verstevigt de connectie met jezelf, waardoor je meer vanuit jouw natuurlijke kracht kunt opereren. Hierdoor voel jij je steviger in je schoenen staan, energieker en geniet je meer. Dat heeft een positief effect op jouw professionele functioneren en je privéleven.

 

Ter ondersteuning van dit proces deel ik wetenschappelijke inzichten op het gebied van hooggevoeligheid, leer je van binnenuit te leven, gebruiken we de kracht van de groep voor ieders persoonlijke ontwikkeling en bespreken we veelvuldig praktijkcases. Ondersteund met Mindfulness oefeningen en niet te vergeten wandelingen in de natuur.
Bovenal is het doel van de training om bewustzijn te creëren en stil te staan bij de keuzes die je maakt.

Ik wil je laten ervaren dat je het meer dan waard bent, met al je kwetsbaarheden en onzekerheden.

 

Ik geloof dat de wereld mooier wordt als er meer verbinding en empathie is tussen mensen. Iets wat bij uitstek de kracht is van de HSP-er.

Jouw investering:

De investering voor deze training bedraagt: € 997,00.

 

Dit is excl. 21% btw als je werkgever betaalt en incl. btw als je als particulier de training volgt. Te voldoen voor de start van de training. Betaling in drie termijnen is op verzoek mogelijk.

 

Er is slechts ruimte voor 8 deelnemers. Op deze manier kan ik een vertrouwelijke omgeving garanderen en iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven. De training gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Wat krijg je hiervoor:

• HSP-test en intakegesprek van een half uur voorafgaand aan de training;
• Twee live trainingsdagen (van 9.30 tot 17.00 uur) en twee dagdelen (van 12.30 tot 17.00 uur, inclusief lunch), waarin we ons verdiepen in een aantal specifieke thema’s;
• Inclusief koffie, thee, water en lunch op alle live trainingsdagen;
• Op een prachtige locatie in Brabant! Bij ons in Chaam;
• 2 x één-op-één coaching via Skype, zodat we nog meer aandacht kunnen geven aan jouw (persoonlijke) vragen, business of situatie;
• Een besloten Facebookgroep, waarin tussentijds ervaringen gedeeld kunnen worden;
• Een follow-up moment 2 á 3 maanden na afronding van de training;
• Werkboek met opdrachten en (huiswerk)oefeningen;
• Mijn volledige commitment gedurende de looptijd van de training!

De duur van het gehele traject bedraagt ongeveer 3 maanden (excl. het follow-up moment).

Data

Neem contact op als je interesse hebt in deelname aan deze training. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn, start ik weer een nieuwe groep op.

Schrijf je direct in via de contactpagina.

Relaxed liggend op een stapel boeken.
single.php