Avondwandeling ‘Summer vibes’: Voel je weer op vakantie! Donderdag 30 augustus

Misschien zit je nog in je vakantiebubbel, ben je helemaal los van je werk. Lekker aan het genieten! Heerlijk! Of heb je, net zoals ik, al vakantie gehad en ben je alweer aan het werk.  Moet je het doen met de mooie herinneringen. Maar hé, ben eens eerlijk, hoe lang blijf jij na je vakantie nog in de vakantiemodus? Wat zo belangrijk leek tijdens de vakantie, uitrusten, tijd voor jezelf en je familie nemen, uitgebreid eten, een boek lezen, beperkt gebruik van social media en noem maar op. Hoe belangrijk is dat nog als je eenmaal weer aan het werk bent? Misschien is je antwoord dat het ook dan heel belangrijk is, maar zeg nou zelf, krijgt het dan nog de aandacht die je het graag zou geven??

Wat is dat eigenlijk dat vakantiegevoel? Hoe voelt dat precies? En hoe kun je zoveel mogelijk als je weer aan het werk bent iets van dat vakantiegevoel herbeleven. Dit heeft te maken met je waarden; dingen die je belangrijk vindt in je leven. Als je helder hebt wat je waarden zijn, laat je je veel minder leiden door de waan van alledag.

Wil jij mindful wandelen en tegelijkertijd stilstaan bij wat belangrijk voor je is? Jouw waarden ontdekken, zodat je na je vakantie nog steeds doet waar het om gaat in het leven.

 

Wat gaan we doen?

Op donderdag 30 augustus organiseer ik weer een avondwandeling. Voor iedereen die al vakantie heeft gehad en die het vakantiegevoel wil herbeleven. Of als je niet op vakantie bent geweest en toch een beetje verlangt naar dat vakantiegevoel. Samen onderzoeken we wat de kern is van jouw vakantiegevoel en hoe je dat meer kunt integreren in jouw werkweek. Dit terwijl we onbezorgd wandelen en ons verwonderen, zoals je dat doet als je na een vakantie voor de eerste keer weer de drempel van je eigen huis overgaat. Het gaat er niet om het vakantiegevoel vast te houden. Ik geloof namelijk dat iets wat je probeert vast te houden, je gemakkelijk kan ontglippen. Je ontkent dan als het ware de huidige omstandigheden. Maar op welke manier kun je leven en werken vanuit jouw waarden, zodat je een gevoel van ruimte, vrijheid en verbinding (om maar eens wat waarden te noemen) vaker ervaart dan alleen in de vakantie.

 

Waar en hoe laat word je verwacht?

Vertrek is om 19.30 uur vanaf het wildrooster (aan het einde van de weg) aan de Vijf Eiken in Rijen. Neem in elk geval een flesje water mee en zorg voor gemakkelijke wandelschoenen. De wandeling duurt twee tot tweeënhalf uur.

 

Jouw bijdrage

Voor deze wandeling vraag ik een bijdrage van € 9,50. Deze kan contant betaald worden bij aanvang van de wandeling.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via: sylvia@rooverscoaching.nl of 06 53298662.

single.php