Mindfulness wandeling ‘De krachtige HSP-er’ op zondag 10 maart 2019

Ben jij (hoog)gevoelig en wil jij andere HSP-ers ontmoeten en tegelijkertijd mindful wandelen? Dan is deze wandeling echt iets voor jou!️

Wat gaan we doen?

Lekker ontspannen wandelen, terwijl je mindfulness-oefeningen en loopmeditatie doet. Ik gebruik metaforen uit de natuur om je bewust te maken en inzichten te geven die het gemakkelijker maken om met jouw hooggevoeligheid om te gaan. Daarnaast is er volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere HSP-ers. Een mooie kans om andere hooggevoeligen te spreken en herkenning te vinden bij elkaar!

 

Waar en hoe laat?

De wandeling vindt plaats op zondag 10 maart 2019. Start van de wandeling zal zijn bij de Seterse Hoeve aan de Vijf Eikenweg 56 in Oosterhout (aan het einde van de parkeerplaats, bij het bos). We starten om 10.00 uur en de wandeling duurt vermoedelijk tot 12.00/12.30u uur. Daarna is er gelegenheid om bij de Seterse Hoeve (voor wie wil) gezamenlijk nog een kopje thee/koffie te drinken.
 

Jouw bijdrage

De wandeling gaat door bij minimaal vijf aanmeldingen. Jouw bijdrage bedraagt € 7,50, contant te voldoen bij aanvang van de wandeling.
 

Aanmelden

Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of neem contact op.

single.php