Lentewandeling: ‘Liefde in volle bloei!’ op zondag 2 april 2017

In dit thema neem ik je graag mee op deze wandelcoaching. Met prikkelende oefeningen en pakkende verhalen gaan we op ontdekkingstocht naar de liefde in onszelf. Daarbij maken we gebruik van symboliek uit de natuur om bij ons gevoel te komen en de liefde te laten stromen. 

Wil jij de liefde in jezelf tot bloei laten komen? Ga dan gezellig met mij mee op deze ontspannen wandeling in de natuur.

 

De bloei van de lente staat symbool voor een mooi begin om de liefde in jou eens volledig de ruimte te geven. En zeg nou zelf: wat is er mooier dan de liefde?! Het is allesomvattend en overal te vinden om je heen, als je er maar aandacht aan geeft.

 

Wat gaan we doen?

Op zondagochtend 2 april laat ik je tijdens een ochtendwandeling ervaren hoeveel kracht, liefde en potentieel jij in je hebt. Je leert om alle aspecten in jezelf, ook de minder fijne, te omarmen. Tijdens deze ontspannen wandeling doen we verschillende oefeningen, waarbij ik de natuur gebruik als metafoor en manier van bewustwording. Ik coach je naar je gevoel, zodat je ten diepste kunt ervaren wat er in jou leeft. De wandeling staat in het teken van liefde en dankbaarheid. Bovenal gaan we genieten van de rust, ontspanning en de mooie dingen die de natuur te bieden heeft. Ondertussen ga je individueel en in de groep aan de slag in het thema. Doordat we in groepsverband wandelen is er ruimte om ervaringen met anderen te delen en ook op die manier tot nieuwe inzichten te komen.

 

Waar?

We verzamelen om 10.30 uur achteraan op de parkeerplaats van De Seterse Hoeve tegen de bosrand (Vijf Eikenweg 56, Oosterhout). Trek gemakkelijke wandelschoenen aan en neem wat te drinken mee. Voor een gezonde snack onderweg wordt gezorgd.

 

Jouw bijdrage

Als afsluiting nuttigen we samen een lunch bij “De Seterse Hoeve”. Jouw bijdrage (inclusief twee uur coaching, een gezonde snack én een lunch bestaande uit een broodje en twee drankjes) bedraagt € 25,00.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl. Graag bij je aanmelding vermelden of je mee wilt lunchen.

single.php