Avondwandeling ‘Kwetsbaar en Krachtig’ op donderdag 8 juni 2017

Proberen de goede vrede te bewaren, voor een ander denken, ‘Ja en amen’ zeggen op alles wat gevraagd wordt (misschien niet alles, maar je snapt wat ik bedoel!) en vooral niet een ander voor zijn/haar hoofd stoten. Als je maar aardig gevonden wordt.

Ook een pleaser?

Herkenbaar?! Ben jij ook een pleaser? Je bent de enige niet. We zijn allemaal in meer of mindere mate geneigd om het anderen naar de zin te maken. We zijn tenslotte allemaal sociale wezens die aansluiting met anderen nodig hebben en door te pleasen voorkom je afwijzing. En je hoeft je kwetsbaarheid niet te laten zien, waardoor pleasen veiliger lijkt dan te zeggen wat je voelt of vindt. Ondertussen ga je voorbij aan je eigen gevoel of behoefte. Op termijn gaat dit ten koste van jezelf.

Thema van de wandeling

Het thema van de wandeling gaat over assertiviteit, eerlijk zijn naar jezelf, durven kiezen voor jezelf, ‘nee’ durven zeggen (of als alternatief: ‘Ja, en…’, maar daar zal ik tijdens de wandeling meer over vertellen).

 

Heb jij het lef om met anderen in gesprek te gaan over dit thema? Om jouw ervaringen te delen. In gesprek te gaan over de moeilijke momenten toen je niet voor jezelf durfde te kiezen, maar dat wel had moeten doen. En vooral de momenten dat het wel lukte en hoe je dat toen hebt gedaan. Leren van elkaar staat centraal. Ik zal vanuit mijn kennis en ervaring tips en tricks inbrengen en hier en daar kunnen we de verworven inzichten meteen oefenen, waarbij we elkaar steunen.

Waar en wanneer?

Save the date! Donderdag 8 juni verzamelen we om 19.15 uur op de parkeerplaats aan de Zwartvenseweg bij de Oude Warande in Tilburg (naast het spoor). Dus voel jij de behoefte om je ervaringen te delen, te leren hoe je beter voor jezelf op kunt komen op basis van ervaringen van anderen en wil jij afrekenen met dat eeuwige pleasen? Sluit dan op 8 juni aan. We maken er een geweldige avond van! Je kunt je nu al aanmelden via: sylvia@rooverscoaching.nl. Deelname is gratis!

single.php