Gelukswandeling in Boswachterij Dorst op zondag 8 maart

Tijdens deze Mindfulnesswandeling in de mooie omgeving van Boswachterij Dorst gaan we op zoek naar geluk. Klein geluk en groot geluk. In jezelf of buiten jou. Uitgangspunt is dat je contact maakt met het hier en nu en met je hart. Met volledige aandacht voor alles dat zich aandient. We delen onze gelukservaringen en creëren samen nieuwe geluksmomentjes.

Wat je gelukkig maakt, heeft alles te maken met je waarden; dingen die je echt belangrijk vindt in je leven. Als je helder hebt wat je waarden zijn, laat je je veel minder leiden door de waan van alledag en je automatische piloot. Je focus ligt dan bij die dingen die jouw leven betekenis geven en waar je van geniet. In plaats van je blind te staren op lastige en te hoge doelen die vaak tot een teleurstelling leiden. Lees hierover meer in mijn laatste blog.

Dankbaarheid is een open deur voor geluk

Wil jij Mindful wandelen en tegelijkertijd bewust ‘stil staan’ bij wat belangrijk voor je is en wat jou gelukkig maakt? Jouw waarden ontdekken, zodat je doet waar het om gaat in het leven? Ga dan mee met deze wandeling!

Waar en hoe laat

Vertrekpunt van deze wandeling in Boswachterij Dorst is de parkeerplaats bij het wildrooster aan het einde van de Vijf Eiken in Rijen. Hier word je om 10.00 uur verwacht. Neem in elk geval een flesje water mee, een notitieboekje en zorg voor gemakkelijke wandelschoenen. Tijdens de wandeling pauzeren we bij Beum dat zich aan de andere kant van het bos bevindt. Hier drinken we gezellig een kopje koffie of thee met iets lekkers. Uiteindelijk zit geluk in kleine dingen :). Rond 13.00 uur zijn we weer terug bij het vertrekpunt.

Jouw bijdrage

Jouw bijdrage voor deze wandeling is € 15,00, inclusief een drankje en iets lekkers. Gelieve dit te voldoen direct na aanmelding voor de wandeling. Ik stuur je hiervoor een betaallink.

Reacties op de vorige wandeling: ‘Rust‘, ‘Gezellig‘, ‘Ontspannen‘, ‘Mooi‘.

Aanmelden

Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of 06 53 29 86 62. Of neem contact op als je wilt weten of deze wandeling bij jou past.

single.php