Gelukswandeling in Boswachterij Dorst op 24 januari

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Misschien heb je goede voornemens gemaakt of besloten dat je het dit jaar helemaal anders gaat doen. In plaats van (te) hoge doelen stellen die je toch niet gaat halen, is het zinvoller om bewust te worden van alles wat jou in het afgelopen jaar geluk heeft gebracht of een geluksgevoel heeft gegeven. Die dingen die je dit jaar zeker weer wilt doen en ervaren. Datgene wat betekenis geeft aan jouw leven.

Mindful wandelen in contact met je hart

Tijdens deze Mindfulnesswandeling in de mooie omgeving van Boswachterij Dorst gaan we op zoek naar geluk. Klein geluk en groot geluk. In jezelf of buiten jou. Uitgangspunt is dat je contact maakt met het hier en nu en met je hart. Met volledige aandacht voor alles dat zich aandient. We delen onze gelukservaringen en creëren samen nieuwe geluksmomentjes.

Wat maakt jou eigenlijk gelukkig? Een verre reis, lekker eten, mooie momenten met je gezin, de natuur of heel iets anders. Het gaat om datgene wat jou plezier en voldoening geeft.

Dit heeft alles te maken met je waarden; dingen die je belangrijk vindt in je leven. Als je helder hebt wat je waarden zijn, laat je je veel minder leiden door de waan van alledag en je automatische piloot. Je focus ligt dan bij die dingen die jouw leven betekenis geven en waar je van geniet. In plaats van je blind te staren op lastige en te hoge doelen die vaak tot een teleurstelling leiden. Lees hierover meer in mijn laatste blog.

‘Dankbaarheid is een

open deur voor geluk’

Wil jij Mindful wandelen en tegelijkertijd bewust ‘stil staan’ bij wat belangrijk voor je is en wat jou gelukkig maakt? Jouw waarden ontdekken, zodat je doet waar het om gaat in het leven? Ga dan mee met deze wandeling!

Waar en hoe laat

Vertrekpunt van deze wandeling in Boswachterij Dorst is de parkeerplaats bij het wildrooster aan het einde van de Vijf Eiken in Rijen. Hier word je om 14.00 uur verwacht. Neem in elk geval een flesje water mee, een notitieboekje en zorg voor gemakkelijke wandelschoenen. Tijdens de wandeling pauzeren we bij Beum dat zich aan de andere kant van het bos bevindt. Hier drinken we gezellig een kopje koffie of thee met iets lekkers. Uiteindelijk zit geluk in kleine dingen :). Rond 17.00 uur zijn we weer terug bij het vertrekpunt.

Jouw bijdrage

Jouw bijdrage voor deze wandeling is € 15,00, inclusief een drankje en iets lekkers. Gelieve dit te voldoen direct na aanmelding voor de wandeling. Ik stuur je hiervoor een betaallink.

Aanmelden

Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of 06 53 29 86 62. Of neem contact op als je wilt weten of deze wandeling bij jou past.

single.php