Gelukswandeling in Moerenburg op 15 augustus

Tijdens deze Mindfulnesswandeling in het prachtige Moerenburg gaan we op zoek naar Geluk. Klein geluk en groot geluk. Geluk in jezelf of buiten jou.

Wat maakt jou eigenlijk gelukkig? Een verre reis, lekker eten, mooie momenten met je gezin, de natuur of heel iets anders. Het gaat om datgene wat jou plezier en voldoening geeft.

Jouw waarden

Dit heeft alles te maken met je waarden; dingen die je belangrijk vindt in je leven. Als je helder hebt wat je waarden zijn, laat je je veel minder leiden door de waan van alledag. Je focus ligt dan bij die dingen die jouw leven betekenis geven en waar je van geniet.

Wil jij Mindful wandelen en tegelijkertijd stilstaan bij wat belangrijk voor je is en wat jou gelukkig maakt? Jouw waarden ontdekken, zodat je ook na de vakantieperiode nog steeds doet waar het om gaat in het leven?

Meld je dan nu aan door mij een bericht te sturen!

Waar en hoe laat word je verwacht

Vertrek is om 19.30 uur vanaf Café Zomerlust, Oisterwijksebaan 15 in Tilburg. Neem in elk geval een flesje water mee, een notitieboekje en zorg voor gemakkelijke wandelschoenen. De wandeling duurt twee uur. Voor wie wil, drinken we na afloop een glaasje bij Café Zomerlust om het leven te vieren!

Jouw bijdrage

Voor deze wandeling vraag ik een bijdrage van € 7,50. Deze kan contant betaald worden bij aanvang van de wandeling.

Aanmelden

Aanmelden kan via: sylvia@rooverscoaching.nl of 06 53298662.

single.php