Wandeling HSP meets HSP op zondag 4 februari

De aanleiding

In mijn werk en daarbuiten ontmoet ik zoveel mooie, gevoelige mensen. Puur, betrokken, getalenteerd en vol liefde voor anderen. Echter, overheersen vaak de pijn en de lasten van het gevoelig zijn. Allerlei ongewenste en belastende emoties en denkbeelden worden overgenomen. Het denken overheerst en zorgt voor een vol hoofd, wat tot piekeren en doemscenario’s leidt. Met stress, burn-out klachten en onzekerheid tot gevolg. Voordat je het weet denk je dat je het niet waard bent, het niet kunt of dat het voor jou niet is weggelegd. Misschien vind jij jezelf wel minder dan een ander.

Ben jij (hoog)gevoelig), wil je meer weten over hooggevoeligheid en sta je er voor open om ervaringen te delen met andere bovengemiddeld gevoelige mensen? Ga dan met mij mee op deze HSP meets HSP wandeling.

 

Herkenning

Totdat je mensen ontmoet die snappen waar jij tegenaan loopt. Die hetzelfde ervaren of daar vandaan komen. Dan vallen ineens alle puzzelstukjes op hun plek. Herkenning kan zoveel verzachten. Precies de reden waarom ik met deze wandeling hooggevoelige mensen met elkaar wil verbinden. Of je nu uit balans bent of je leven prima op de rit hebt. Er zit waarde in de verbinding met gelijkgestemden.

 

Invulling

Naast oefeningen die ik inbreng om dicht bij jezelf en in het hier en nu te blijven (tijdens en na de wandeling) is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en te delen. Je geeft daarbij je eigen grenzen aan. Ik deel mijn verhaal en lees voor uit een prachtig boekje speciaal voor HSP’s. Verder laten we het gesprek ontstaan en genieten we van de prachtige natuur van Boswachterij Dorst waar je als vanzelfsprekend rust vindt.

 

Waar en hoe laat word je verwacht?

De wandeling vindt plaats op zondag 4 februari. We vertrekken om 10.30 uur vanaf de parkeerplaats van Beum, Wethouder van Dijklaan 19, 4849 PG Dorst. Neem in elk geval een flesje water mee en zorg voor gemakkelijke wandelschoenen. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Aansluitend is er een lunch bij Beum.

 

Jouw bijdrage

Voor deze wandeling vraag ik een bijdrage van € 24,50. Deze kan contant betaald worden bij aanvang van de wandeling. Inbegrepen zijn een uitgebreide Boswachterslunch en een kopje koffie/thee/fris.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via: sylvia@rooverscoaching.nl of 06 53298662

single.php