Wandeling en workshop ontspannen leven met hooggevoeligheid op zondag 25 maart 2018

De aanleiding

In mijn werk en daarbuiten ontmoet ik zoveel mooie, vaak hooggevoelige, mensen. Puur, betrokken, getalenteerd en vol liefde voor anderen. Echter, overheersen vaak de pijn en de lasten van het gevoelig zijn. Allerlei ongewenste en belastende emoties en denkbeelden worden overgenomen. Het denken overheerst en zorgt voor een vol hoofd, wat tot piekeren en doemscenario’s leidt. Met stress, burn-out klachten en onzekerheid tot gevolg. Voordat je het weet denk je dat je het niet waard bent, het niet kunt of dat het voor jou niet is weggelegd. Misschien vind jij jezelf wel minder dan een ander.

Ben jij (hoog)gevoelig, sta je er voor open om ervaringen te delen met andere bovengemiddeld gevoelige mensen en heb je behoefte aan tools en inzichten om beter met je hooggevoeligheid om te gaan? Meld je dan aan!

 
De dag bestaat uit een wandeling, een uitgebreide lunch, gevolgd door een workshop. Hierin laat ik je ervaren hoe je de lasten van jouw sensitiviteit kunt verminderen en je veel meer van het leven kunt genieten. Vanuit een krachtige basis!

 

De wandeling

Naast oefeningen die ik inbreng om dicht bij jezelf en in het hier en nu te blijven, is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en te delen. Je geeft daarbij je eigen grenzen aan. Ik deel mijn verhaal en lees voor uit een prachtig boekje speciaal voor HSP’ers. Verder laten we het gesprek ontstaan en genieten we van de prachtige natuur van Boswachterij Dorst, waar je als vanzelfsprekend rust vindt.

 
Er zit waarde in de verbinding met gelijkgestemden. Het ontmoeten van mensen die snappen waar jij tegenaan loopt, die hetzelfde ervaren of daar vandaan komen. Herkenning kan zoveel verzachten. Precies de reden waarom ik hooggevoelige mensen met elkaar wil verbinden. Of je nu uit balans bent of je leven prima op de rit hebt, je bent van harte welkom!

 

De workshop

Na de uitgebreide lunch op de prachtige locatie van Beum in Dorst starten we met het tweede deel van de dag. Hierin maken we een verdiepingsslag. Je leert hoe je in je eigen binnenwereld verblijft en hoe je jouw energie zo kunt managen dat er een fijne energiebalans ontstaat. Door vooral te voelen en te ervaren. Te doorzien dat je niet bent wat je denkt en dat je door los te komen van belemmerende gedachten die jou in hun greep te houden, weer vrijuit kunt leven. De oefeningen zijn geschikt om thuis voort te zetten.

 

Waar en hoe laat word je verwacht?

De wandeling en workshop vinden plaats op zondag 25 maart. We starten met de wandeling om even helemaal los te komen van de dagelijkse beslommeringen. Vertrek om 10.30 uur vanaf de parkeerplaats van Beum, Wethouder van Dijklaan 19, 4849 PG Dorst. Neem in elk geval een flesje water mee en zorg voor gemakkelijke wandelschoenen. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Daarna is er een lunch bij Beum. Aansluitend gevolgd door de workshop. Rond 16.30 uur sluiten we de dag af.

 

Jouw bijdrage

Voor deze complete dag vraag ik een bijdrage van € 57,50. Dit is inclusief onbeperkt koffie/thee en uitgebreide lunch (aan vegetariërs wordt gedacht!). Bij aanmelding ontvang je een factuur. Deze dient binnen een week na aanmelding betaald te worden, wil je zeker zijn van een plekje. Annuleren kan tot uiterlijk een week voor de wandeling en workshop. Daarna wordt geen geld retour meer gegeven. De workshop gaat door bij minimaal zes aanmeldingen.

 

De waarde die je krijgt

Je gaat met een ‘rugzak’ vol inzichten en ervaringen weer naar huis. Rijker gevuld dan daarvoor. Daarnaast krijg je oefeningen aangereikt die je thuis kunt voortzetten. Niet te vergeten de waarde die je haalt uit de verbinding met gelijkgestemden! Te weten dat je de enige niet bent. Met het vertrouwen dat jij het waard bent en jouw eigen leven mag leiden.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via: sylvia@rooverscoaching.nl of 06 53298662
ER IS RUIMTE VOOR MAX. 10 PERSONEN DUS VOL=VOL!

Leuk als je erbij bent!

single.php