Herfst!

We kunnen er niet meer omheen: het is herfst! De dagen worden merkbaar korter, het is kouder en donkerder weer en we zijn vaker binnen te vinden. Aan de ene kant is de herfst een prachtig seizoen. Als je de natuur ingaat tref je de mooiste warme kleuren en zie je de verandering van de seizoenen.

De bladeren vallen, er staan weer paddenstoelen in het bos en de bomen laten langzaamaan hun vruchten los. Aan de andere kant kan dit seizoen je het gevoel geven dat je een stukje ‘zomerse’ vrijheid kwijt bent. Je loopt niet meer zomaar in je korte broek en t-shirt naar buiten en de zon schijnt een stuk minder dan in de zomermaanden. De donkerte van het weerbeeld straalt misschien wel op je af, waardoor je je jezelf minder vrolijk en optimistisch voelt. Moe ook of al de eerste tekenen van verkoudheid of griep. Hoe ga jij hiermee om? Val je zoals de bladeren of brengt de herfst jou kleur in je leven?

 

Wil jij de herfst trotseren en leren hoe je ondanks de wisseling van de seizoenen plezier kunt ervaren en dat zomerse, vrije gevoel kunt behouden? Neem dan contact op!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

single.php