31 december 2016

Op het moment waarop ik in contact kwam met Sylvia, was ik zo verschrikkelijk moe, fysiek maar vooral mentaal, nul komma nul energie, m’n zelfvertrouwen en zelfrespect waren tot een dieptepunt gedaald, ik trok me heel erg aan wat anderen van mij vonden en had daar zo’n last van, kortom een vicieuze cirkel waar ik niet meer wist uit te komen. Dat had vanzelfsprekend een grote impact op mijn functioneren in m’n werk en in mijn gezin, met twee kleine kinderen. Ik wilde het zo graag anders, maar zag allerlei belemmeringen en hoeveel goede zelfhulp boeken ik ook las, ik kwam er niet meer op eigen kracht uit en verviel na het minste of geringste weer terug in een patroon dat mij steeds verder bracht van wat ik eigenlijk wilde. 

Via een kennis kwam ik in contact met Sylvia. Na een prettig intakegesprek zijn we aan de slag gegaan. Tijdens de coachingsgesprekken heeft Sylvia mij stap voor stap begeleid, van het in kaart brengen waar ik op mijn werk, maar ook veel breder, in mijn leven, steeds tegenaan liep en wat in mijn beleving alle energie uit me trok, naar hoe ik mijn leven wel wil leiden en hoe ik dat kan realiseren, niet alleen in de toekomst maar juist al in het “hier en nu”. Sylvia heeft mij laten inzien hoe belangrijk mijn gedachten en overtuigingen hierin zijn en welke keuzes ik daarin kan maken. Ook heeft zij op zo’n doeltreffende manier duidelijk gemaakt hoe je met een eenvoudige oefening energie kunt krijgen en belemmerende gedachten die je niet verder helpen, buiten de deur kunt houden.

Inmiddels kan ik volmondig zeggen dat ik mijn leven weer op de rit heb gekregen en energieker ben dan ik in jaren ben geweest. Sylvia heeft daar een cruciale rol in gespeeld.

Sylvia, jouw visie en missie “Je eigen kracht ontdekken en van daaruit voluit leven en werken” maak je helemaal waar, je draagt die missie en visie op zo’n uiterst professionele -, doeltreffende – en warme manier uit , jij bént wat je uitdraagt. Jij maakt verschil in het leven en ik dank je daarvoor uit het diepste van mijn hart ! 

Vrouw  .. jaar

 

page.php