Datum

Enkele maanden geleden ben ik op meerdere momenten met Sylvia in gesprek gegaan over mijn zelfbeeld. Dit was redelijk negatief. Door goed luisteren naar mij maar beter nog door goed leiden van het gesprek door haar kwam ik tot andere inzichten van mezelf.

 

De bus vond ik in eerste instantie n beetje kinderlijk maar ik moet zeggen dat het je wel n heel goed beeld geeft van alles wat er in me omgaat. Het beschrijven van en werken met de kernkwadranten opent je ogen.

 

Sylvia verstaat de kunst om aan te voelen wat er speelt danwel dwars zit en daar zonder dat je dat als vervelend gaat ervaren een draai aan kan geven zodat je er anders tegen aan gaat kijken.

 

Voor mij heeft het opgeleverd dat mijn ik niet verandert is maar wel de manier hoe ik naar mezelf kijk. Ook heb ik geleerd op een andere manier met de mening van anderen  over iets of  over mij om te gaan.

 

Veel beter kan ik nu relativeren wat ik zelf belangrijk vind.

 

Sylvia is voor mij een zeer kundig persoon, zij is buitengewoon lief,  een geduldig luisteraar maar kan je ook op dingen wijze zonder je te (ver)oordelen.

 

Ik heb er heel veel aan gehad.

page.php