Referentie

Afbeelding met persoon, buiten, man, gras

Automatisch gegenereerde beschrijving
Gerard Palma, Afdelingshoofd Informatisering, Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Ik leerde Sylvia kennen tijdens een assessment. Veel later -in een persoonlijk coachingsgesprek- vroeg ik haar waarom ze daarmee gestopt was. “Je deed dat immers uitstekend en ontmoet toch veel interessante mensen?”, vroeg ik. “Omdat ik mensen echt wil helpen beter te worden; er is veel meer nuance tussen geschikt en ongeschikt”, antwoordde ze.  

Sylvia is sinds dat gesprek al jaren mijn hulplijn als het gaat om het begeleiden en coachen van hoogwaardige IT professionals in het vinden en vasthouden van “geluk”.

Onze Informatie Adviseurs produceren vooral verandering, kennis, overtuiging en verbinding. Naast kennis en kunde bepaalt ook de “geluksbalans” onze mate van effectiviteit.  Soms wordt de “geluksbalans” verstoord. Een vervelende gebeurtenis in je privé-situatie, stress, werkdruk, interpersoonlijke issues, maar ook bijvoorbeeld de impact van thuiswerken tijdens Corona zijn voorbeelden van situaties die kunnen zorgen voor onbalans.

Sylvia helpt ons in het bewaken en terugvinden van die balans. Soms door individuele coaching, soms door teamwerk. De afgelopen jaren heeft ze veel van onze adviseurs bijgestaan in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik kies voor Sylvia omdat ze -wonend in het hart van onze regio- haar ruime ervaring uit “de assessment-wereld” combineert met haar skills als particulier “levenscoach”. Voor ons team combineert ze het beste uit deze twee werelden.

single.php