Mindfulness wandeling ‘Leven met liefdevolle aandacht’ op zondag 26 mei

Op zondag 26 mei staat er weer een Mindfulness wandeling op het programma. Heerlijk loskomen van de dagelijkse beslommeringen en even tijd voor jezelf nemen. Ervaar hoe je de chaos in je hoofd los kunt laten met behulp van wandelen en de natuur. Centraal staan liefde & compassie. Samen maken we er een heerlijk ontspannen ochtend van!

‘Wandelen is de haast uit je hoofd halen

en kijken wat er overblijft’

Ervaar jij stressklachten, onrust in je hoofd of wil je bewuster leven? Doe dan mee met deze mindfulness ochtendwandeling. En doe ook mee als je gewoon lekker je zinnen wilt verzetten, houdt van wandelen in de natuur en wilt ervaren wat mindfulness voor jou kan betekenen!!!

Wat is mindfulness?

Mindfulness is een inmiddels veel toegepaste methode in de psychologie die vaak onderdeel uitmaakt van therapie gericht op het verminderen van stressklachten en het bevorderen van rust en ontspanning. Uitgangspunt is het leven in het hier en nu met volledige aandacht voor alles dat zich aandient. Het tegengestelde van wat wij dagelijks doen: leven op de automatische piloot. Meegenomen worden door gedachten en gebeurtenissen die ons leven onbewust bepalen. Mindfulness in combinatie met wandelen in de natuur vormt een sterke manier om tot rust en inzichten te komen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze ochtendwandeling laat ik je graag ervaren wat mindfulness voor jou kan betekenen. Tijdens een ontspannen wandeling beoefenen we verschillende vormen van loopmeditatie, met als uitgangspunt bewust-zijn met volle aandacht. Vanuit een milde, vriendelijke houding naar jezelf. Tijdens deze wandeling voeg ik daar ook nog een vleugje extra liefde en compassie aan toe in de vorm van gerichte oefeningen. Ook breng ik altijd een speels effect in de wandeling. Spelen zonder nadenken, zoals we als kinderen deden, brengt je terug in een vrije modus waarin er geen plaats is voor piekeren of doemdenken. Voel je van harte welkom om los te laten en te genieten van het nu!

Waar en hoe laat word je verwacht?

De start van de wandeling is om 10.00 uur bij Beum, Wethouder van Dijklaan 19 in Dorst. Eén van mijn favoriete plekjes! Neem in elk geval een flesje water mee en zorg voor gemakkelijke wandelschoenen. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

Jouw bijdrage

Voor deze wandeling vraag ik een kleine bijdrage van € 7,50. Deze kan contant betaald worden bij aanvang van de wandeling.

Aanmelden

Aanmelden kan via: sylvia@rooverscoaching.nl of 06 53298662

single.php