Mindfulness wandeling ‘Hoogsensitief gelukkig’ op 17 juni

Ben jij (hoog)sensitief en wil jij andere HSP-ers ontmoeten en tegelijkertijd mindful wandelen? Dan is deze wandeling echt iets voor jou!️

Wat gaan we doen?

Lekker ontspannen wandelen, terwijl je mindfulness-oefeningen en loopmeditatie doet. Ik gebruik metaforen uit de natuur om je bewust te maken en inzichten te geven in jouw hoogsensitiviteit en wat je nodig hebt om er goed mee om te gaan. Daarnaast is er volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere HSP-ers. Een mooie kans om andere HSP-ers te spreken en herkenning te vinden bij elkaar!

Waar en hoe laat?

De wandeling vindt plaats op vrijdag 17 juni 2022. Start van de wandeling is om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats bij Beum, Wethouder van Dijklaan 19 in Dorst. De wandeling duurt tot ongeveer 16.00 uur. Na afloop van de wandeling is er ruimte om na te praten onder het genot van een drankje bij Beum.  

Jouw bijdrage

De wandeling gaat door bij minimaal vijf aanmeldingen (max. 12 deelnemers). Jouw bijdrage bedraagt € 15,00 (inclusief drankje) middels een betaalverzoek vooraf of contant bij aanvang van de wandeling te voldoen.  

Aanmelden

Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of neem contact op.

single.php