Mindfulness wandeling ‘De krachtige HSP-er’ op vrijdag 12 april

Ben jij (hoog)gevoelig en wil jij andere HSP-ers ontmoeten en tegelijkertijd mindful wandelen? Dan is deze wandeling echt iets voor jou!️

Wat gaan we doen?

Lekker ontspannen wandelen, terwijl je mindfulness-oefeningen en loopmeditatie doet. Ik gebruik metaforen uit de natuur om je bewust te maken en inzichten te geven die het gemakkelijker maken om met jouw hooggevoeligheid om te gaan. Daarnaast is er volop ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere HSP-ers. Een mooie kans om andere hooggevoeligen te spreken en herkenning te vinden bij elkaar!

Waar en hoe laat?

De wandeling vindt plaats op vrijdag 12 april 2019. Start van de wandeling zal zijn bij Beum (verzamelen op de parkeerplaats), Wethouder van Dijklaan 19 in Dorst. We starten om 14.00 uur en de wandeling duurt vermoedelijk tot 16.00u uur. Na afloop van de wandeling is er ruimte om na te praten en te borrelen bij Beum (op eigen kosten).
 

Jouw bijdrage

De wandeling gaat door bij minimaal vijf aanmeldingen. Jouw bijdrage bedraagt € 7,50, contant te voldoen bij aanvang van de wandeling.
 

Aanmelden

Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of neem contact op.

single.php