Mindfulnesswandeling op zondag 20 maart

Thema: Opruimen in je hoofd en ruimte geven aan je verlangens

Zo aan het begin van het nieuwe jaar, waarin we naast het toch wat sombere seizoen ook nog steeds te maken hebben met beperkingen, heb ik wel behoefte aan een mooi vooruitzicht. Wat is dan fijner dan te mijmeren over een lentewandeling. Lente, de tijd dat het zonnetje zich weer steeds vaker laat zien, de temperatuur stijgt en de knoppen van de bomen zich veelbelovend aan de buitenwereld tonen, klaar om te ontluiken. Voor ons mensen een tijd om oude ballast af te werpen, ons klaar te maken voor nieuwe avonturen en uit onze schulp te kruipen.

Vandaar dat het mij heerlijk lijkt om op zondag 20 maart, de start van de lente (!), het nieuwe seizoen te vieren. Samen met jou! Dit doen we tijdens een fijne mindfulnesswandeling in Boswachterij Dorst. De wandeling staat in het teken van opruimen in je hoofd en ruimte geven aan je verlangens. Uiteraard horen daar mindfulnessoefeningen bij die je weer bij jezelf en in verbinding met je hart brengen. Want als het lenteseizoen iets is, dan is het wel het seizoen van ontluikende liefde. Liefde voor jezelf, voor je dierbaren, voor de natuur en de wereld.

Bonus: theeritueel verzorgd door Artoftea

Een hele mooie bonus tijdens de wandeling is het theeritueel verzorgd door Brigitte van Schooten van Artoftea. Brigitte weet alles van thee en zal zorgen voor een ware theebeleving, afgestemd op het nieuwe seizoen. Uiteraard serveert zij er ook iets lekkers bij. Dit gecombineerd met uitzicht op de prachtige omgeving van Boswachterij Dorst, zorgt voor een moment om met al je zintuigen van te genieten

Waar en wanneer

We verzamelen vanaf 10.15 uur op de parkeerplaats bij Bos & Co (adres: Vijf Eikenweg 56 Oosterhout). Uiterlijk om 10.30 uur vertrekken we. Neem een flesje water mee en trek goede wandelschoenen aan. De wandeling duurt ongeveer twee uur.

Jouw bijdrage

Jouw bijdrage voor deze wandeling bedraagt € 17,50. Bij aanmelding ontvang je een betaallink om de betaling te voldoen.

Aanmelden

Aanmelden kan via sylvia@rooverscoaching.nl of vul het contactformulier in. Let op: er is een maximum van 10 deelnemers.

Ik kijk ernaar uit je op 20 maart te begroeten en samen de lente in te luiden!

Geïnteresseerd in thema's als geluk, kwetsbaarheid, zelfliefde, leven volgens je waarden. Lees dan mijn blogs. Mijn laatste blog 'Een Arbeid- en Organisatiepsycholoog die gespecialiseerd is in HSP?' lees je hier.

Begeleiding nodig die persoonlijk en diepgaand is en waar je jouw vraagstukken in het leven écht aankijkt? Dan is de online groepstraining op basis van ACT misschien iets voor jou. Of neem contact op voor individuele begeleiding op maat.

Workshop Ondernemen vanuit je hart op 17 juni 2022

Je kunt je nu aanmelden als jij als (hoog)sensitieve ondernemer aan de slag wilt met jouw eigen waarde(n) en ondernemerschap.

Wanneer je een ondernemer bent met een sensitief karakter die veel en sterk voelt, dan heb je een enorm potentieel om succesvol te ondernemen. Je bent goed in staat om de klantbehoefte te begrijpen en intuïtief in te schatten hoe je hier met jouw dienstverlening optimaal bij aan kunt sluiten. Geweldig voor de klant en een absolute USP. Maar wat is goed voor jou? Hoe onderneem je vanuit je hart 💙op een manier die bij je past? Zodat je klanten en opdrachten aantrekt waar jij blij van wordt, die jou energie geven, inspireren en het gevoel geven dat je echt iets toevoegt.

Lees verder

Referentie

Gerard Palma, Afdelingshoofd Informatisering, Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Ik leerde Sylvia kennen tijdens een assessment. Veel later -in een persoonlijk coachingsgesprek- vroeg ik haar waarom ze daarmee gestopt was. “Je deed dat immers uitstekend en ontmoet toch veel interessante mensen?”, vroeg ik. “Omdat ik mensen echt wil helpen beter te worden; er is veel meer nuance tussen geschikt en ongeschikt”, antwoordde ze.  

Sylvia is sinds dat gesprek al jaren mijn hulplijn als het gaat om het begeleiden en coachen van hoogwaardige IT professionals in het vinden en vasthouden van “geluk”.

Onze Informatie Adviseurs produceren vooral verandering, kennis, overtuiging en verbinding. Naast kennis en kunde bepaalt ook de “geluksbalans” onze mate van effectiviteit.  Soms wordt de “geluksbalans” verstoord. Een vervelende gebeurtenis in je privé-situatie, stress, werkdruk, interpersoonlijke issues, maar ook bijvoorbeeld de impact van thuiswerken tijdens Corona zijn voorbeelden van situaties die kunnen zorgen voor onbalans.

Sylvia helpt ons in het bewaken en terugvinden van die balans. Soms door individuele coaching, soms door teamwerk. De afgelopen jaren heeft ze veel van onze adviseurs bijgestaan in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik kies voor Sylvia omdat ze -wonend in het hart van onze regio- haar ruime ervaring uit “de assessment-wereld” combineert met haar skills als particulier “levenscoach”. Voor ons team combineert ze het beste uit deze twee werelden.

Ruimte innemen

Als je je moet verschuilen, heeft dat invloed op je zelfbeeld. Dat is niet alleen individueel zo, maar ook collectief. Wat je verbergt, lijkt er niet meer te zijn. Wat dan overblijft, is pogen om 'normaal' te worden. Bij sommige mensen is dat zo goed gelukt dat ze hun ware aard bijna zijn vergeten. Alleen vragen ze zich wel af waar hun inspiratie is gebleven.

Marian van den Beuken (2010)

Lees verder

category.php