Mindfulness ochtendwandeling op zondag 22 oktober

'Wandel met je hart en je voeten zullen volgen'

Op zondag 22 oktober staat er weer een mindfulness wandeling op het programma. Heerlijk loskomen van de dagelijkse beslommeringen en even tijd voor jezelf nemen. Voor diegenen die eerder niet konden wegens drukte of andere bezigheden een nieuwe kans om te ervaren hoe je de chaos in je hoofd los kunt laten met behulp van wandelen en de natuur. Samen maken we er een heerlijk ontspannen ochtend van!

Lees verder

Mindfulness avondwandeling op dinsdag 18 juli

'Wandel met je hart en je voeten zullen volgen'

Omdat ik merk dat er veel belangstelling is voor mijn mindfulness wandelingen en het in deze periode van het jaar meestal heerlijk weer is om te wandelen, organiseer ik op dinsdagavond 18 juli weer een Mindfulness avondwandeling. Heerlijk loskomen van de dagelijkse beslommeringen en even tijd voor jezelf nemen. Voor diegenen die eerder niet konden wegens drukte of andere bezigheden een nieuwe kans om te ervaren hoe je de chaos in je hoofd los kunt laten met behulp van wandelen en de natuur. Samen maken we er een heerlijk ontspannen avond van!

Lees verder

Mindfulness ochtendwandeling op 19 februari 2017

Loop en raak de vrede ieder moment aan. Loop en raak het geluk ieder moment aan. Iedere stap veroorzaakt een frisse wind. Iedere stap doet een bloem bloeien. Kus de aarde met je voeten. Geef de aarde je liefde en geluk. De aarde zal veilig zijn als wij ons veilig voelen in onszelf.   Thich nath hanh

Lees verder

category.php